neděle, srpna 04, 2013

Půlprdeláč.

Být za těchto teplotních podmínek, kdy každý druhý umírá na přehřátí organismu, dehydrataci a úpal, v Praze je za trest. To mi jistě odsouhlasí každý. Ovšem můj hrdinný a trochu psychicky narušený duch se sklony k sebevraždám se rozhodl nedbát varování rozpálené rtuti u teploměru a vydal se přes všechny udivené pohledy okolí do víru toho turisty obléhaného místa. Vždyť stejně jako tráva na druhé straně plotu je zelenější, i kafe u Starbucku je mnohem chutnější. A letní věci nezbytnosti spolu s tou novou rtěnkou se ti neobjeví jen tak ve skříni. Tak hurá do víru klimatizovaných obchodů.

Jsou dny, kdy vás přehlíží i u pokladen a na ulici do vás bezmyšlenkovitě naráží s tím, že si vás nevšimly. Ne. To  nebyl případ mého dnešního dne. Mé černé šaty, jejichž první vrstva zakrývala pouze část partií, které musela a ostatní nechávala volně dýchat nezůstávaly bez povšimnutí. Navíc rudé deseticentimetrové podpatky vystavovaly můj zadek do výše zraku tak sedmiletého dítěte. O-la-la asi shořím v pekle.

Bylo celkem zábavné pozorovat, jak většina lidí upřela své zraky na mé boty a pak udiveně jeli výš a výš a.. a pak se zasekli. Několik holek, žen a starých dam mi ještě stihlo věnovat rychlý pohrdavý pohled z očí do očí. Jedny mne div nezačaly polévat svěcenou vodou a z tváří těch druhých se dalo jasně vyčíst "Ubohá děvka."
Připomnělo mi to příhodu z Irska, kde byla holka, které jsme s kamarádkou přezdívaly čarodějnice, co zasyčela ostré "Bitch" když jsem kolem procházela v mini šortkách a krátkém topu připomínajícím spíše podprsenku.
Tak pardon, pohoršuji-li někoho svým špatným úsudkem. Ať klidně jdu do pekla, ale já ty dřepy a všeljaké to cvičení nedělám jen tak, že by mě to bavilo.

Ano, připadala jsem si s těmi šaty, jako půlprdeláč, ale co je na tom? Proč hned ty zlé pohledy a nadávky?
Nejvíc vtipné mi na tom, ale přijde fakt, že většina takovýchto moralistek přijde večer domů, popadne foťák stoupne před zrcadlo, předkloní se, aby bylo vidět i to nic, které má a cvak- šup s tím na facebook ať má skupinka online zoufalcům nad čím honit.

Ne, vážně. V čem je zakopaný pes? Prsa, zadek,.. i to jsou důležité faktory ovlivňující naše přežití jakožto druhu. Co je tak špatného na našem těle, že jej musíme neustále skrývat. Nemyslete, si že jsem se zbláznila a přidala se k nějaké nudistické kolonii. Tak daleko jsem ještě nezašla ani to nemám v plánu. Pouze si hájím právo, které mám.
Plavky jsou zcela normální, ale aby byla vidět podprsenka je nepřípustné. Aneb logika společnosti.

Sakra lidi, holky. Mějte se rádi a mějte rádi své tělo. Nestyďte se za něj. Pokud nejste nějaké puritánky či se nehlásíte k islámskému náboženství, proč to tak hrotit? Noste si co chcete, kašlete na ostatní. Pokud si myslíte, že se nemáte za co stydět, ukažte to.



Štítky:

Komentáře: 16:

V neděle, srpna 04, 2013 , Blogger Chérie řekl...

podľa mňa je super dať si raz za čas crop top a výrazný rúž a vyzerať ako děvka :D a kedy je lepšie odhaliť sa, než keď je vonku 40 stupňov? názory puritánov môžeš mať presne v tých partiách, ktoré sú vo výške očí 7 ročného dieťaťa :D
a máš super topánky!!

 
V neděle, srpna 04, 2013 , Blogger LaylaNell řekl...

Souhlasím s tebou...:) proč skrývat něco co se ti líbí, a proč by člověk neměl nosit to, co se mu zachce..:) A jak říkáš, tyhle moralistky ve skutečnosti zas tak morální nejsou...:)

 
V neděle, srpna 04, 2013 , Blogger PJ řekl...

Děkuju. Přesně tam ty názory končí. :D

 
V neděle, srpna 04, 2013 , Blogger PJ řekl...

Já věděla, že pochopení spíše než na ulici najdu na blogu. Díky. :)

 
V pondělí, srpna 05, 2013 , Blogger Nikola řekl...

hodně pěkný, pěkně jsi to napsala... :) není věc, v který bych nesouhlasila :)) mimochodem sluší!

http://nikolamills.blogspot.cz/

 
V pondělí, srpna 05, 2013 , Blogger PJ řekl...

Tak to bychom mohli založit politickou stranu. :D

 
V úterý, srpna 06, 2013 , Blogger Vendy C. řekl...

máš vážně super články, holka! :)
a co já bych dala za to, být v Praze! to nepochopíš :D

 
V úterý, srpna 06, 2013 , Blogger Unknown řekl...

Pulprdeláč ! :DD

gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

 
V úterý, srpna 06, 2013 , Blogger PJ řekl...

Těší mě. :D

 
V úterý, srpna 06, 2013 , Blogger PJ řekl...

Věř mi. V pekle musí být větší chládek než v Praze. Asfaltový a betonový peklo. Navíc na koupáky se stojí obří fronty a lidem se vypařil mozek. Nic pěknýho. :D

 
V úterý, srpna 06, 2013 , Blogger Bella řekl...

Já bych se nepohoršovala... Boty jsou fakt super!

World By Bella

 
V středa, srpna 07, 2013 , Blogger PJ řekl...

Že prý děkujou ty boty. :)

 
V úterý, srpna 20, 2013 , Anonymous BonnieMoon řekl...

Na tý fotce úplně vpravo vypadáš úplně přesně jako Serena van der woodsen :D I na ostarních ale na tý v pravo jako by to byla ona :D
A strašně se mi líbí jak píšeš. A chtěpa bych být odvážná jak ty fakt :D

Bonniemoon.blog.cz

 
V úterý, srpna 20, 2013 , Blogger PJ řekl...

Hah. Já jsem statečnej srab. Nic extra. :D Ale dík za tu Serenu. Ještě tak mít všechny její ex a tomu bankovnímu účtu bych se taky nebránila :D

 
V pátek, září 20, 2013 , Anonymous Anonymní řekl...

Vypadáš fakt skvělě!

 
V neděle, září 22, 2013 , Blogger PJ řekl...

Bude to znít jako klišé, ale "Díky :)"

 

Okomentovat

Každý názor se počítá!

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka