čtvrtek, září 07, 2017

Jak mluvit o přehlídce #mbpfw


Pražský Fashion week SS18 se již přesunul do své nepřehlídkové části a já se musím přiznat, že mi jich pár uniklo. Máme zde jen 11 přehlídek s hodinovými rozestupy mezi sebou a i tak se to stalo. 

"Fashion week je strašně uniformní událost. Vymysli si jednu větu a bude se hodit na všechno. Na jaře jsi to dělala moc složitě s tou větou ke každýmu designérovi (Jak popsat fashion week i když jste tam nebyli), já ti řikám, že je možný mít univerzální větu." smál se kamarád.

Uala. 
Dámy a pánové. Dámy. Pány tohle asi zajímat nebude. Asi.
Tuhle sezónu už se s tím prostě a jednoduše moc patlat nebudem, mám pro vás totiž speciální návod na to, jak popsat téměř jakoukoliv módní událost aniž by jste při tom museli dávat pozor. 


Budete potřebovat:

slova jako - aesthetický, dekadentní, popartový, basic, vyzývavý, pestrý, lehký, svěží, minimalismus, odvážný, duchaplný, unikátní, mileniálové, ženské, feministické, vynikající, dechberoucí, #freethenipple, underground, černá, rudá, příznačně, generový, uniformní, ...

jména návrhářů z přehlídky např.  Odivi, Zoltán Tóth, Blažek, Jan Černý, Laformela, Lukas Machacek, Petra Práčková, UMPRUM, Zuzana Kubíčková, ... 

Postup:

Dle libosti slova doplňujte do vyznačených míst.

____(přídavné jméno____ siluety modelek procházely uličkou v ____(místo konání události)____ za ___(název designéra)___, který od loňského roku opět potvrdil, že má stále ještě co říci.
Krom estetického zážitku kolekce poskytla divákům i __(přídavné jméno)___ komentář ke společenským tématům. Kolekce ___(příslovce)___ zobrazila jak ___(společenské téma)___ tak ___(jiné společenské téma)____ .
Paleta vhodně zvolených barev se zářivou ___(název barvy)___ a melancholickou ___(název barvy)___ spolu s __(hipserský hudební žánr)__ vytvořily ___(přídavné jméno)___ atmosféru. 



Štítky: ,

Komentáře: 2:

V sobota, září 09, 2017 , Anonymous Dedee řekl...

Temné siluety modelek procházely temnou uličkou v Praze za Zoltána Tótha, který od loňského roku opět potvrdil, že má stále ještě co říci. Krom estetického zážitků kolekce poskytla divákům i hodnotný komentář ke společenským tématům. Kolekce živě zobrazila, jak feminismus, tak #freethenipple. Paleta vhodně zvolených barev se zářivou růžovou a melancholickou modrou, spolu s undergroundovou hudbou vytvořily dekadentní atmosféru.
Božíí :D :D

 
V neděle, září 10, 2017 , Blogger PJ řekl...

šikovná!

 

Okomentovat

Každý názor se počítá!

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka