středa, června 21, 2017

Oblečení za trest


Co když jsou módní návrháři jen ďáblovi pomocníci?



Jako by nestačilo, že nás mučí krásnými věcmi, vysokými cenami a malými velikostmi, ještě si vymejšlej kousky oblečení, které nosit není jen tak jednoduché.

1. Overal
Začnu hned tím nejkomplikovanějším. Byla tu teď a stále ještě trochu doznívá vlna overalů. Zdálo se to jako super věc, pohodlný způsob jak nosit dva v jednom a ještě to vypadalo bájově. Přesně věc pro lenochy jako jsi ty, myslelo si mé naivní šestnáctileté já. Následovaly 4 roky tvrdého boje a zjišťování, že to je všechno jen ne oblečení pro lenochy. Protože jít s tou věcí na záchod znamená si celý overal stáhnout. A teď si přestavte. Můj nejmilovanější  overal byl ze Zary a kdo je šikovný čtenář, tak si vzpomíná, že Zara miluje #OblečeníZadaných a ten knoflíček vzadu prostě vyžadoval veškerou mojí jogínskou sílu ze všech 5ti jogínských hodin na kterých jsem kdy byla.
Nejkomičtější příhoda s overalem se mi však stala, když jsem byla testovat podprsenky. Vzpomínáte článek Ta pravá? Pamatuji se, že bylo tehdy strašné horko, podobné jako dnes a možná to způsobilo můj dočasný výpadek rozumného myšlení. Jet testovat podprsenky v overalu? Váážně PJ? Vááážně?
(A při focení spodního prádla jsem si ten overal tak rychle sundavala, že se mi urvalo ramínko a já se musela cestou domů modlit, aby mi to celý nespadlo.)





2. Body 
To je další dva v jednom a řeknu vám, tyhle zlehčováky jsou ve finále víc komplikovaný. Zkoušel si to body už někdo zapnout ve spěchu a se sukní? Já vím, že jsem nejspíš to největší nemehlo pod naším sluncem, ale varuji ty, kdo jsou stejný nemehla jako já a body ještě neměli. Může se totiž stát, že si to zapnete i s tou sukní. Jasně, že vám to brzo dojde, ale není to nic příjemnýho. Fakt ne.
Na druhou stranu jsem zažila éru puberty svých spolužáků někdy v osmé třídě, kdy vymýšleli podlé způsoby jak holce co rozepnout, aby byly vidět její prsa. Body pro ně byl hlavolam na který v té době nemohli přijít.

3. Krátké volné šaty
A nemusí být úplně krátké, stačí že jsou volnější. Ve správné kombinaci s větrem popřípadě přijíždějícím metrem mají kolemjdoucí o zábavu postaráno.



4. "samodržící" punčocháče
Protože nic takového neexistuje.

5. Průsvitné kabelky
Vždycky se mi líbily. Ale nikdy jsem si nemohla dovolit, aby lidi viděli, jakej mám bordel v kabelce.

A čím mučí návrháři vás?

Štítky:

Komentáře: 6:

V středa, června 28, 2017 , Anonymous Jarka řekl...

Pobavila jsem se. A na seznam bych přidala ještě takové super vynálezy jako jsou bokové silonky :)

 
V čtvrtek, června 29, 2017 , Blogger Sova řekl...

4. "samodržící" punčocháče
Protože nic takového neexistuje. → Tak to mě dostalo!! :DDD

Dost jsi pobavila a vlastně potvrdila moje mínění, proč jsem si vlastně nikdy nic takového nekoupila... :D (Až na ty šaty, ale to si radši hlídám, jak moc venku fučí... :D)

 
V pátek, června 30, 2017 , Blogger PJ řekl...

Děkuju! To 100% na seznam patří, svatá pravda

 
V čtvrtek, července 06, 2017 , Anonymous Dámská móda řekl...

Pěkně napsané, taky jsem se pobavila! Overal jsem si nikdy nekoupila ..

 
V úterý, července 11, 2017 , Blogger PJ řekl...

Byla jste ušetřena spousty obtíží

 
V úterý, července 11, 2017 , Blogger PJ řekl...

Joo tak to já s větrem zápolím poměrně často :( Měla bych to taky nějak vychytat už :D

 

Okomentovat

Každý názor se počítá!

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka