pondělí, března 20, 2017

Jak se zdravit na fashion weeku


Opět Kotva. Zdalipak fashion week už navždycky zakotví v Kotvě?
Zasměju se vlastnímu vtipu a dochází mi, že to není vůbec vtipný. Zasměju se ještě víc. Díkybohu, že tu čekám sama, nemusím aspoň zkoušet být vážně vtipná. Ačkoliv tím, jak jsem sama se prohlubuje moje nejistota kam jít, co dělat jak se tvářit a jak vůbec přežít v tom obrovským davu. Proč je tu vůbec rok od roku tolik lidí? A proto vymýšlím hloupý vtipy sama pro sebe. Taky mě napadlo pár sprostejch.

Pak najednou člověk spatří známou tvář. Je nemožný nespatřit známou tvář, když chodí všichni na stejný místa. A ta známá tvář, kterou i když vidíte více méně jen dvakrát do roka, vyžaduje konverzaci. Z nějakýho důvodu. A stává se to všem. Prý by nebylo slušný jen tak někoho obejít. Někdy i z tebe je ta známá tvář, která zapřede rozhovor. A tak tu vznikají situace, kdy musíte vymýšlet, co říct. A nesmite dat najevo strach. Ani nesmíte dělat vtípky o Fashion weeku. Musíte vypadat jako profík.

SEZNAM VHODNÝCH VĚT KE KONVERZACI V TAKOVÉM PŘÍPADĚ, KDY MUSÍTE NĚCO ŘÍCT 

"Jak se má kočka?"

Všichni mluví rádi o zvířatech. Navíc je to téma na dostatečně dlouhou doby, aby zatím začala přehlídka.Nevadí, že nevíte, jestli ten dotyčný má nebo nemá kočku. Můžete reagovat podle reakce.
Řekne že nemá kočku ale psa. Zasmějete se a řekněte, že přece víte, ale že nemůže popřít, že ten jeho mazlík je chováním celej Garfield. Nebo řekne, že nemá zvíře a vy řekněte, že víte, ale vždyť mu pořád říkáte, že by si měl nějaké pořídit. Popř. řekněte ze myslíte přítelkyni (přítele?) 

"Je ta voda, co tu dávaj veganská?"
Musíte ukázat, že taky následujete módní trendy- jste přece na fashion weeku. Móda je lež. Makeup je lež. Proč se v takové situaci zdráhat. A jak jakože ten druhy člověk neví o tom, jak obyčejný vody škodí životnímu prostředí a kolik živočišnýho proteinu obsahují.

"Je tu taková uvolněná atmosfera."
Tuto větu musíte procítit tak, aby jim bylo jasný, že to tak vážně je. I když to tak není. Oni přikývnou. I když to tak necítí. A pak můžete začít vyjmenovávat, všechno co vidíte a vysvětlovat proč je to kvůli tomu na miste tak super.

"Ty si taky neholíš ruce?" (V případě že je nemají oholené.)
A ukaž dotyčné osobě svou ruku a oslavte spolu lidské přirozené ochlupení.



O ČEM NEMLUVIT:

O módě.
Protože přesně to každej očekává a každej toho má už plný zuby.

O instagramu.
Musíš vypadat cool. Ne jakože každej den sjíždíš instastory toho druhýho.

O občerstvení.
Protože to jsou věci, který všichni milujou, ale nesmí to přiznat.

O pocitech z přehlídek.
Protože na 70% je jistý, že jsou tvý názory špatný, nevšimli jste si toho nejdůležitějšího popř. vůbec neznáte příběh, který za tím stojí.


"Ahoj PJ, tak zase tady viď?"
"Hehehe myslíš si, že to v Kotvě už zakotví?" 

Štítky: ,

Komentáře: 2:

V středa, března 22, 2017 , Blogger Unknown řekl...

Super článek, pobavila jsem se :D Mě tyhle akce vůbec nelákaj, na druhou stranu mám ráda všechny akce, kde je jídlo. Takže bych byla přesně ta nekorektní, co by přišla, snědla všechno, dala to na instagram a pak hodinu mluvila o jídle. Já se to přiznat nestydim :D (Ne, dobře, asi ne, ale i tak mám jídlo ráda).
www.linheart.cz

 
V středa, března 22, 2017 , Blogger PJ řekl...

My bychom si rozumněli. I když... kdž nad tím tak přemýšlím, dost možná by mezi námi mohla vypuknout válka o poslední jednohubku.

 

Okomentovat

Každý názor se počítá!

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka