sobota, března 18, 2017

Fashionweek večírky a jejich tvorové


Od doby, co je fashion week i tady v Praze vážná věc, jsou při jeho příležitosti různé večírky, o kterých se už tak moc nemluvilo. Nejsou tak fotogenické jako molo. Už dva roky po sobě jsou dvě zahajovací a dvě uzavírací party. Jedna z nich je i Blue Paper party s jejich dress codem, kde se skutečně dostanete do jiného světa, který už za něco stojí, ačkoliv pro lehké povahy je to možná trochu větší bizár. Začínám již nabírat vážné podezření, že fashion week není o ničem jiném než lidi pořádně vydeptat. Pro lepší představu, jak to na takových akcích vypadá, mám pro vás stručný přehled. A vzhledem k tomu, že fashion week zde není tak “elitářský” přeci jen nám tu na parketu nebude běhat opilá Ana Wintour, můžete za symbolické vstupné na takovou party i vy. Co uvidíte?

1. 
 Lidi, co zanaj lidi.
Je to člověk, který je na fashion weeku jako doma. Všechny zná. S každým se zdraví. Jakmile pozdraví i vás, víte, že jste vyhráli, protože jste taky “lidi”.


2. 
"Lidi"
Na fashion week jsou dva druhy lidí- ti, co je všichni sledují na instagramu a ti druzí, normální smrtelníci. A nikde jinde tak hluboce nepocítíte ten kastovní rozdíl. A pozor vy stojíte několik metrů od nich! A vůbec tyjo oni jsou skuteční.

3. 
Klasický pocit, že nejsi dost cool
Každý se stresuje s tím, co si na sebe na fashion week vezme. I to, co se tváří, že tak chodí vždycky nebo je nezajímá, co si jiní lidé myslí. A nikdy se netrefíš správně. Vždycky tam bude hromda lidí, co bude mít víc cool outfit, makeup a všichni je budou fotit.


4. 
Zjištění jak moc špatně poznáváš známý lidi
Je to někdo slavnej? Nebo ne? Proč ho všichni fotěj? Mám taky? Uděláme si selfie? Nejlepší bylo snad v roce 2014 když se na blue paper party objevil zombie boy, u toho jediného si člověk mohl být jistej. I když... nevypadá on na fotkách náhodou trošku jinak?


5. 
Lidi, co neví, jak se mají chovat
Je to skupinka nebo pár. Postávají, upíjejí, snaží se tvářit, že se baví.


6. 
Modelové a modelky
Obvykle to bývá partička cool teenagerů, kteří se spolu baví, fotí slefíčka a tváří se povzneseně.

7. 
Pořád ten stejnej týpek, co vypadá v šatech líp než ty
Na to nemám komentář. Jen jakýsi pocit. Něco mezi údivem a vztekem. 


Štítky: ,

Komentáře: 4:

V sobota, března 18, 2017 , Blogger Petush Kay | Nasklee řekl...

Haha, super článok, pobavil :D Podobne to bolo aj pred troma či štyrmi rokmi na Stylight Fashion Blogger Awards v Berlíne, resp. na afterparty.

 
V sobota, března 18, 2017 , Blogger PJ řekl...

Tomu věřím :D ono asi každá fashion akce je na tom podobně

 
V sobota, března 18, 2017 , Blogger Anna řekl...

Super :D Žádného takového večírku jsem se sice nezúčastnila, ale přesně takhle nějak bych si tu skvadru tam představovala :D

 
V středa, března 22, 2017 , Blogger PJ řekl...

Vidíš, když na nějaký půjdeš, jsi zbavena iluzí a nemůžu za to ani tak moc já. Krásný :D

 

Okomentovat

Každý názor se počítá!

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka