pondělí, září 22, 2014

Vitamínová pěst mezi oči


Nikdy bych nemohla mít nějakou kavárnu nebo hospodu. Jednak kvůli mému věčně nedoceněnému a nepochopenému stylu vaření ("pálí se ti to" - "a jak to chceš asi osmažit?")  a pak také kvůli mému pojmenovávání pokrmů. Pan Polreich by se z toho šel oběsit.



ALE co se nedá zkazit jsou smoothie (a pomazánky), když víte, co do toho mixéru naházet. A já se musím pochlubit jedním z mých současných lásek mezi smoothie koktejly.


Když vás nezastraší zelená barva (mě vždycky děsila), tak budete příjemně překvapeni chutí připomínající tropický západ slunce- jak poetické! Ne, vážně. Byla-li bych jedna z těch blogerek nazvla bych to "Vzpomínky na léto" nebo "Zelený smoothie s tropickým srdcem". Ale bohužel. Máte tu recept na Vitamínovou pěst mezi oči. Mimochodem s chutí tropického ovoce.

Takže do mixéru naházíte:


  • 2 hrsti čerstvého špenátu (okej, klidně dejte i rozmražený, whatever)
  • 2 hrníčky vody (neházet, vylít)
  • 1 hrníček kostiček nakrájeného ananasu
  • 1 hrníček nakrájeného manga (to, že chybí na fotce neznamená, že ho tam dávat nemáte, já ho už totiž nakrájela a rozmixovala)
  • 2 banány
Rozmixovat, pro lepší pocit a chuť na chvíli do lednice a máte bombu. Totiž bombu plnou železa, draslíku a vitamínů. Takže šup do obchodu, dejte tomuhle chudákovi zelenýmu šanci. Mám pocit, že budete příjemně překvapeni.

Štítky:

Komentáře: 3:

V úterý, září 23, 2014 , Blogger Wendy Drago řekl...

Zrovna jsem ti ho šoupla na kásnou :-) Haha. Někdy vyzkouším!

 
V úterý, září 23, 2014 , Blogger Klarissa řekl...

Boží, zkusím :) perníčky se osvědčili, takže ti věřím :D

 
V středa, září 24, 2014 , Blogger PJ řekl...

To ráda slyším!

 

Okomentovat

Každý názor se počítá!

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka