neděle, května 04, 2014

Módní časopis v jednom článku


  • Úvodních x stránek zářivých reklam.

Hej lúzře! Kup si tohle, zaujmeš lidi, který tě vůbec nezajímaj. Do teď jsi žila bez týhle barvy na vlasy, hodinek, očního séra, auta nebo plavek? Tak teď už nemůžeš! A nebo jo, můžeš, ale takhle si o tebe nikdo neopře ani kolo.

  • Krása
Vyhladovte se!  Budete vypadat jako tahle modeka, i když ta vlastně vypadá taky úplně jinak. Ale vaše břicho a stehna? Samý sádlo. Je dost možný, že vás přítel podvádí. Když už budete v tom, neuvažovala jste někdy o plastice? Chápejte, doba jde do předu. Dneska už je to normální věc. Věc vyšší třídy. 
A makeup?! Ježiši ten makeup! Víte, že přirozená krása je teď IN, že jo? Tak si pořiďte tenhle přírodní makeup od společnosti, která nám zaplatila za to, že jí tu zmíníme. 
  • Móda
Podívejte se na sebe. Pořádně do velkého zrcadla. Tohle nosily snad naše babičky a ani v tý době to nebylo IN. To ne, takhle nemůžete do společnosti. Ja si můžete splést starorůžovou se světle růžovou?! A vínovou s mahagonem? Brr... Co na vás váš přítel vidí, když máte tuhle dlouhatánskou sukni jako stará panna? (Až v příštím čísle to bude IN až budou návrháři hledat inspiraci opět u našich babiček, tak pak možná, ale do té doby to nenoste proboha!) Nedivila bych se, kdyby vás přítel po tom, co vás takhle uvidí opustil. A když už jsme u toho...
  • Sex
Jste si jistá, že se chováte v posteli správně? Tak aby si to užil? Jinak.. no.. však víte... určitě vás opustí.
  • Celebrity
Panenkomarjá! Takhle celebrita je tak hubená! Rozhodně vypadala líp před tou dietou!
Nechutné! Tahle herečka připrala 2 kila. Koukněte jaká nechutná hromádka tuku se z ní stala.
Náš Holyvůdský donchuan spatřen zase s jinou. Ale nebojte dámy, brzy přijede i do Prahy, třeba budete mít také to štěstí a budete moct roztáhnout nohy pro pětiminutovou slávu a peníze. 

  • V příštím čísle:
Přirozená krása nadevše!
Buďte sama sebou!
Nepřizpůsobujte se svému příteli.
Rozhovor s celebritou o její zázračné dietě.
DÁREK: vzorek přírodního makeupu, který vám nevystačí ani na půlku obličeje, takže si ho můžete napatlat třeba na ruku!
___
Aktualizace:

  • Vzorky

"Oni totiž chtějí vzbudit ve svých čtenářích sběratelské vášně, neboť vědí, že už Čapek si myslel, že sběratelství je činnost užitečná a tak abychom nemusely sbírat něco, za co bychom třeba utrácely peníze nebo co by se špatně uskladňovalo, rozhodli se nám ušetřit práci a rovnou nám posílat kousky do sbírky. Protože co jiného s tím dělat, že ano." - KLARISSA





Štítky:

Komentáře: 5:

V neděle, května 04, 2014 , Blogger Donny řekl...

:D perfektné! :D

 
V neděle, května 04, 2014 , Blogger Klarissa řekl...

Tys to s těma vzorkama ale vůbec nepochopila. Oni totiž chtějí vzbudit ve svých čtenářích sběratelské vášně, neboť vědí, že už Čapek si myslel, že sběratelství je činnost užitečná a tak abychom nemusely sbírat něco, za co bychom třeba utrácely peníze nebo co by se špatně uskladňovalo, rozhodli se nám ušetřit práci a rovnou nám posílat kousky do sbírky. Protože co jiného s tím dělat, že ano.

 
V neděle, května 04, 2014 , Blogger PJ řekl...

Jo takhle! Omlouvám se za svou nevzdělanost!

 
V neděle, května 04, 2014 , Blogger Klarissa řekl...

Kde můžu, pomůžu :)

 
V pondělí, května 05, 2014 , Anonymous Dhani H. řekl...

:D Výstižné. Aby mě přítel neopustil :( :D

 

Okomentovat

Každý názor se počítá!

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka