čtvrtek, srpna 08, 2013

Já vykopu díru a ty ho tam hodíš, jo?

Slunce už pomalu ubírá na své intenzitě a slabý vánek dovoluje již alespoň trošičku dýchat. Aneb nastává čas pro mne v roli pejskaře vyvenčit svého čtyřnohého zlaťáka.


V hlavě se mi rodí, jako všem ostatním veledůležité myšlenky týkající se toho, jak vyřešit politickou a finanční krizi, jak nastolit světový mír a podobně. Když najednou mé hloubání přeruší útržek konverzace tří hrajících si malých dětí tak ve věku 6-8 let. "Já vykopu díru a ty ho tam hodíš, jo?" říkala holčička, která ze všech dětí vypadala nejstarší, chlapečkovi. "Dobže." zazněla odpověď načež začala holčička zuřivě kopat díru do země, pak se narovnala, podala chlapečkovi lopatku, ten na ni nabral malé mrtvé ptáče a pomalu jej přenesl k díře, kde ho vyklopil. "A já ho teď zasypu."
Přes vážnost celé situace jsem se neubránila smíchu.
"Pojďte teď tam, tam jsem viděl hodně mrtvolek." řekl třetí chlapeček, který doteď celý pohřeb pouze mlčky pozoroval, a ukazoval na cestu po které jsem přišla. Raději jsem zmizela. Přeci jen. S malými dětmi si není radno zahrávat. Neučili nás snad tomu již Příšerky s.r.o. nebo Adams Family?

A pak že dnešní děti sedí u počítačů a neumí si hrát.


Štítky:

Komentáře: 6:

V čtvrtek, srpna 08, 2013 , Blogger Nikola řekl...

dokonalý boty! chtěla bych takovýhle rudý s černýma ostnama :)

http://nikolamills.blogspot.cz/

 
V sobota, srpna 10, 2013 , Blogger NicoChicoFashion řekl...

Tak tenhle styl ti moooooc sluší! Kalhoty jsou úžasný! :)

 
V pondělí, srpna 12, 2013 , Blogger Vendy C. řekl...

juu, jsi moc hezká!
haha, rozhovor těch dětí mě strašně pobavil :DDDDDDDD
a píšeš suprově, tak čtivě ;) :)

 
V středa, srpna 14, 2013 , Blogger PJ řekl...

Díky moc. Ty děti mě také dostali. :D To se fakt neslyší každý den. :D

 
V středa, srpna 14, 2013 , Blogger PJ řekl...

Díky. S kalhotama jsme byli kámoši až po menší DIY úpravě, jelikož původně se jednalo o pánské džíny, alr už si rozumíme velice dobře.

 
V středa, srpna 14, 2013 , Blogger PJ řekl...

Vypadaj skvěle, viď. Také je miluju, ale tohle je naprosto přesná ukázka toho, jak lze věci milovat a nenávidět zároveň. Ono totiž se na boty skvěle kouká, ale chodit v nich je za trest. Čert vem, že se v nich nedá vydržet víc jak dvě hodiny, kvůli tomu, že je tam noha utlačována podpatkem a špičatým tvarem, ale chůze, kdy mám na obou nohách sedřenou kůži, díky ostnům páni návrháři nedomysleli. Ale stejně je nelze nechat jen tak povalovat v botníku. :D

 

Okomentovat

Každý názor se počítá!

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka