čtvrtek, března 14, 2013

Když se rozhodnete opustit tuto planetu

Zara čepice, Psaníčko H&M, cvočkový zlatý náramek Claire's, leopardí triko Zara, rtěnka MAC
Snad kolem sebe tento týden soustřeďuji prapodivnou karmu nebo si shon současných událostí nedokážu jinak vysvětlit. Víte, každý den mne potká situace, kdy si připadám jak v tom meme obrázku  "I don't want to live on this planet anymore."
Po slunečném vítání jara nám zase napadl sníh (to možná není tak prapodivné), v tom sněhu ráno venku slyším jak někdo seká trávu a zpívá si u toho, malé dítě v kočárku se mi pokouší ukrást kabelku z rukou, slyším malý kluky jak si vypráví o tom, že není swag říkat swag a pak zase nějaké holky řeší, že One Direction jsou jako Beatles (To sakra ale nemůžou vůbec srovnávat! Ne MOJE Beatles!) a kamarád Rus,co je v Čechách teprve 2 roky, neumí tancovat kozáčka. Všechno nového je pro mne matoucí. Stupidita lidí mi začíná lézt krkem. Fíbíčkáři si pletou pojmy "zeď" a "chat". Moje generace neumí ocenit starou, kvalitní a léty prověřenou muziku a raději poslouchají písničky na styl "ass ass ass ass ass ass ass". Staří dobří přátelé se mne rozhodli vyměnit za nové. (Jako by neznali tu písničku od Svěráka) A další a další.
Konec ale negativním myšlenkám.

Miluju zlaté cvočky. Všude. Všude. Všude.
¨
Jackeline měla pravdu. Ten koš tam je jako pěst na oko. Tak třeba příště se poštěstí. :D



Štítky:

Komentáře: 14:

V čtvrtek, března 14, 2013 , Blogger Bella řekl...

Taky mám dneska špatný den. Hodně špatný. A nevím, jak to změnit...

 
V čtvrtek, března 14, 2013 , Blogger PJ řekl...

Mě pomáhá latté a tužka s papírem. Není nic lepšího než se pořádně ze všech pocitů vypsat. :)

 
V čtvrtek, března 14, 2013 , Blogger Johana K řekl...

Neboj, já tě neviměnim ;) :)) Jo no ten koš, a to jsem se koukala ještě do nej :D

 
V pátek, března 15, 2013 , Anonymous Anonymní řekl...

Má milá stará dobrá přítelkyně, chybí mi naše autobusové drbárny, měly bychom někdy vyrazit na latté (v mém případě silné presso) a probrat veškeré novinky! :)
S pozdravem (bývalá) Dotty Anne :3

 
V pátek, března 15, 2013 , Blogger Anna řekl...

P.S.: Zapomněla jsem zmínit, že jsem začala s novým blogem, něco ve stylu DA: http://the-r-coaster.blogspot.cz/ :) Kdyby se ti líbil, kritizuj jak je libo :)) A.

 
V sobota, března 16, 2013 , Blogger Nyny řekl...

Nevím, jestli to je uklidňující ale... „Může-li se něco pokazit, pokazí se to, co se nemůže pokazit, pokazí se také.“ Nemám ráda slovo swag. Nemám ráda leckterou současnou hudbu, ale naštěstí takových lidí máme ve třídě dost a zmiňovní Beatles jsou zbožňovná kapela :-) A s těmi přáteli...člověk to časem nějak přejde,uvedomí si, že ti lidé, s nimiž se bavil, nebyli až tak dokonalí...už se mi to taky stalo. Nicméně abych se vyjádřila k tvému oblečení... http://24.media.tumblr.com/tumblr_ly7ukpydOo1r9u3u4o1_500.png ;)

 
V sobota, března 16, 2013 , Blogger PJ řekl...

Je úžasný! Ani! Ani nevíš, jak jsem ráda, že jsi se ozvala. :))

 
V sobota, března 16, 2013 , Blogger PJ řekl...

Děkuju moc :)) Jo 'swag' mi také leze krkem a s hudbou jsem na tom stejně. Jenom já se setkávám spíše s nepochopením a slovy "Vždyť jsou mrtvý/starý/divný.."
Jinak vím, že ti staří přátelé nebyli nic extra, jinak se takhle neodepíšou, ale každý měl něco málo do sebe.

 
V sobota, března 16, 2013 , Blogger Anna řekl...

Zapomněla jsem dodat, jak ti to momentálně strašně sluší :) Líbí se mi tvůj nový, vylepšený styl, líbí se mi tvoje psaní, líbí se mi dost tvých názorů! :) Jsi lepší a lepší, PJ, jen tak dál :P :)

 
V sobota, března 16, 2013 , Blogger PJ řekl...

Od tebe to vážně potěší. :)

 
V pondělí, března 18, 2013 , Blogger GVKB řekl...

Cesta od otroctví ke svobodě
Zamysleli jste se někdy nad tím, co je to vlastně svoboda? Pokud chceme být svobodní, měli bychom logicky i vědět co je to svoboda a tím i poznat co je to otroctví protože jak každý ví tak svoboda je opakem otroctví. Vše zde jsou jenom programy složené z informací, a pokud může program experimentovat tak je svobodný, pokud program nemůže experimentovat tak není svobodný. Vývoj je možný díky experimentování, otroctví má za následek to že se vývoj zastaví a tak jsou otrocké společnosti poražené společnostmi, kde dosud není otroctví, protože tato společnost je vývojově vyspělejší. U experimentování si musíme dát veliký pozor na experimentování přirozené a nepřirozené, je to jako s tím když porovnáte přirozený sex s manželkou za účelem plození potomstva, s provozováním sexu s ubohou náhražkou na tužkové baterky. Z přirozeného experimentování i vznikají hodnoty, z nepřirozeného experimentování hodnoty nevznikají! Jak vlastně došlo k tomu, že jsme se ocitli v otrockém vězení, ze kterého nedokážeme již nijak uniknout? Příčinou je nemoc protože nemoc má za následek vznik otroctví, nemoc člověka nebo národ uvězní a učiní z něj otroka nemoci, jde tedy o to zjistit naše nemoci a začít tyto nemoci léčit. Nejběžnější nemocí, která způsobuje naše otroctví je snaha realizovat násilně naše naivní ideály, vzniklé z našich; snů, konzumace drogy, pohádek, pověr, mýtů, kultů, atd. Svět nebude nikdy ideální, protože je založen na experimentování a tím i nestabilitě. Přej a bude ti přáno, dej a bude ti dáno. Díky bohu, se smát všemu mohu, tak to je, že mi vše k smíchu je.

 
V středa, března 20, 2013 , Blogger Markét řekl...

Krása! Moc ti to sluší! Máš všechno hezky sladěné a moc se mi líbí ty náramky!:)

 
V neděle, března 24, 2013 , Blogger Wendy Drago řekl...

PJ!!! ty už jsi taky na blogspotu?!!! To je SUPER! :-)):* A megamoc ti to sluší)

 
V sobota, března 30, 2013 , Blogger PJ řekl...

Děkuju moc. :D Jojo. Musela jsem. Na blogu to bylo den ode dne horší. :)

 

Okomentovat

Každý názor se počítá!

Přihlášení k odběru Komentáře k příspěvku [Atom]

<< Domovská stránka